Background Image

Project

Het nieuwe Arbeidsbureau

Meer informatie

Welkom bij Het Nieuwe Arbeidsbureau

Welkom bij Het Nieuwe Arbeidsbureau. Wij zetten ons in voor een nieuwe manier van zowel arbeid verschaffen als arbeid verrichten in de klantcontactbranche. Hoe wij dit doen? We leveren callcenters gemotiveerd, goed opgeleid, betaalbaar en duurzaam personeel. We verlichten de lasten van uitkerende instanties door het creëren van banen. En we halen langdurig werklozen weg van de zijlijn en laten hen weer deelnemen aan de arbeidsmarkt, via een opleiding, diploma en baangarantie.

App Screenshot

Wij zijn er ook voor al uw belopdrachten

Wilt u uw klantenbestand laten bellen voor die nieuwe dienst die u aanbiedt? Of hebt u een innovatief product ontwikkeld en brengt u dat graag onder de aandacht bij uw doelgroep? Of wilt u potentiële klanten en opdrachtgevers laten benaderen en peilen of u wellicht iets voor hen kunt betekenen? Via Het Nieuwe Arbeidsbureau is dit allemaal mogelijk. Wij verzorgen elke belopdracht, helemaal op maat en naar uw wens, van een goed doordacht belscript tot de evaluatie achteraf. Door onze intensieve samenwerking met de gehele klantcontactbranche in de regio, zijn wij in staat de juiste callcentermedewerkers te selecteren voor uw belactie. We begeleiden uw opdracht zelf en zitten er bovenop. Uw belopdracht verloopt hierdoor altijd succesvol en levert u de best haalbare resultaten. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij geven u graag meer informatie. 

Nieuws

dinsdag 26  januari

Het Nieuwe Arbeidsbureau gaat van start!

Onze naam zegt het al: wij zijn nieuw en staan voor een nieuwe aanpak om mensen aan het werk te helpen en te houden. Nieuw betekent vaak anders. En wij doen het anders, want wij doen alles. Onze andere kijk op arbeid verschaffen en verrichten maakt dat wij kiezen voor een alles-in-één-oplossing. Duurzaam personeel leveren aan callcenters, de lasten verlichten van uitkerende instanties en langdurig werklozen weer een perspectief bieden; we doen het allemaal. Op deze geheel nieuwe website vertellen we u graag hoe. En tonen we u de manier die volgens ons wél werkt.